The Infinitics
A Freelancer Company

The Infinitics eshte nje kompani e re ne treg e themeluar ne vitin 2018. Ne shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët tanë të rriten vazhdimisht. Etika, Cilesia dhe Aftesia e programuesve bejne arritjen e rezultatet e shkelqyera per projektet tuaja.

Ne ofrojme zgjidhje ne ndërtimin e faqeve të internetit, per biznese te medha ose te vogla, biznese tregtare, Realestate , fushatat e marketingut si dhe zgjidhje te vecanta ne fushen teknologjike.

Bashkepunimi me Freelancer expert si nga Shqiperia ashtu dhe nga vendet e tjera te Botes rrit kreativitetin dhe origjinalitetin per sherbimet tona.

Cmime dhe Arritje

Google Ads Search Certification
Google Shopping Certification
Google Ads Display Certification
Google Ads Mobile Certification
Google Ads Search Certification
Google Shopping Certification
Google Ads Search
Google Shopping
Google Ads Video
Google Ads Display
Google Ads Mobile
Google Ads Fundamentals
Na ndiqni ne rrjetet sociale